logo vanFaassen M

Laat je coachen als startende ondernemer

Als startende ondernemer krijg je te maken met veel zaken waar je weinig ervaring mee hebt: hoe en waar vind ik mijn klanten en hoe promoot ik mijn producten of diensten? Welke prijzen moet ik rekenen? En dan zijn er ook nog zoveel praktische zaken te regelen. Familie of vrienden kunnen je soms wel helpen. Maar het zou prettig zijn om te sparren met iemand die weet wat het is om een onderneming te starten. Die ervaring heeft in het begeleiden van startende ondernemers. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Praktisch en resultaatgericht

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven en ruim 7 jaar ervaring met het begeleiden van startende ondernemers, via Qredits microfinanciering en met mijn eigen bedrijf. Mijn aanpak is praktisch en resultaatgericht. We bekijken samen bij welke zaken ik je kan helpen. Mijn specialiteit is vooral de verkoop, marketing en communicatie:

  • Waar zitten de klanten?
  • Hoe kan ik ze het beste bereiken?
  • Wat is de meest efficiënte communicatie?
  • Hoe stem ik mijn producten en diensten af op mijn klanten?
  • Wat voor prijzen vraag ik hiervoor?

Coaching: een investering die je terug verdient

Het is al moeilijk genoeg om financiering te krijgen voor een nieuwe onderneming, dan ga ik toch niet ook nog eens geld uitgeven aan een coach? Dat is de eerste, begrijpelijke gedachte. Toch is mijn ervaring dat veel startende ondernemers moeite hebben om de juiste aanpak te vinden voor hun werk. Ze verliezen veel tijd en geld in het uitproberen van allerlei zaken zonder gestructureerde aanpak. Dat is een verspilling van talenten. Ga met mij in gesprek over hoe het beter kan en laat je coachen. De coaching is altijd maatwerk en omvat meestal een periode van een half tot een heel jaar waarin we om de 6-8 weken een gesprek hebben. Het resultaat is een goede start van jouw onderneming en sneller succes.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met mij voor een gratis intake gesprek.

Contact

Van Faassen Coaching
Agro Business Park 32
6708 PW Wageningen

Bel 06 531 958 30

of

Neem contact op

Oostenrijk pad

Doe jezelf een coachingstraject cadeau

Na het invullen van onderstaande formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Naar boven