logo vanFaassen M

Sta je voor belangrijke beslissingen privé of in je werk? Of heb je het gevoel dat je de regie over je eigen leven bent kwijtgeraakt? Of wil je jouw werk beter afstemmen op jouw wensen en talenten?  Dan is het zinvol om mij als coach in te schakelen. Ik begeleid mensen in hun ontwikkeling die opbloeien door het zetten van nieuwe stappen in hun leven.

Resultaatgerichte aanpak

Je moet je voorstellen dat ik tijdens het coachtraject een stukje met je meeloop in jouw leven en je een spiegel voorhoud. Je formuleert eerst jouw ontwikkelvraag en stelt jezelf doelen. Dan kijken we naar jouw talenten en hoe die beter tot z’n recht kunnen komen. En we kijken naar eventuele belemmeringen. Het is coaching met een praktische, resultaatgerichte aanpak. Zodat je enthousiast aan de slag gaat met jouw talenten en doelen en je weer zelf richting geeft aan je leven.

Coachingstraject

Een coachingstraject bestaat uit de volgende elementen:

  • Intake gesprek (gratis) – tijdens dit gesprek analyseren we jouw situatie, je formuleert een ontwikkelvraag en geeft aan welke doelen je wilt bereiken. Ik schets de mogelijkheden en leg mijn manier van werken uit. Na dit gesprek geef je aan of je met mij een coaching traject wilt volgen.
  • Coachplan – op basis van het intake gesprek stel ik een coachplan voor, wat aangeeft hoe we aan de slag gaan, wat je van mij mag verwachten en wat ik van jou verwacht.
  • Coaching gesprekken – ze duren ongeveer 1½ uur, de frequentie spreken we af en stellen dat eventueel bij. Het aantal gesprekken varieert van 4-10. Vaak krijg je huiswerk in de vorm van oefeningen en vragenlijsten, zodat we daarmee verder kunnen in een volgend gesprek. Elk gesprek bevat een korte evaluatie.
  • Evaluatie en afronding.

Gratis intake gesprek

Maak gebruik van een gratis intake gesprek om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen..

Contact

Van Faassen Coaching
Agro Business Park 32
6708 PW Wageningen

Bel 06 531 958 30

of

Neem contact op

Waterval

Doe jezelf een coachingstraject cadeau

Na het invullen van onderstaande formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Naar boven