Henk van Faassen coach

Even voorstellen

Mijn naam is Henk van Faassen, afgestudeerd als dierenarts en werkzaam in de agribusiness sinds 1985. Ik heb mij als manager bezig gehouden met diervoeding, marketing, verkoop, personeel en communicatie bij diverse bedrijven. Na verloop van tijd ontdekte ik in mijzelf een behoefte om mijn liefde voor mensen een andere invulling te geven. Ik was eerst meer op de inhoud gericht, maar ontdekte dat ik het leuker vond om als leidinggevende mensen te motiveren. Daar wilde ik meer mee doen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de ontplooiing van mensen. Wat is er mooier dan mensen te zien opbloeien? Daarom heb ik besloten om coach te worden.

Opleiding tot coach

In 2012 heb een algemene coachopleiding gevolgd bij de Alba Academy (Coach Practioner), een loopbaancoach opleiding (Bezielingscoach) bij Adriaan Hoogendijk Coaching en diverse cursussen op het gebied van werkstress en burn-out. Vanaf 2015 ben ik ook gecertificeerd MCA-coach Duurzame Inzetbaarheid van Knowvium (Radboud Universiteit). Verder volg ik diverse cursussen om up-to-date te blijven. Ik kies er bewust voor om verschillende methoden te combineren die zich in de praktijk hebben bewezen.

Mensen bezielen

Ik zet mijn levenservaring, managementervaring en coachingsvaardigheden graag in om mensen te bezielen. Of het nu particulieren betreft of bedrijven. Daarom is mijn motto: Wat bezielt jou?

 

loopbaannedIk ben als coach aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en maak deel uit van LoopbaanNed. LoopbaanNed is een groep van coaches en loopbaanprofessionals verspreid over het gehele land met ervaring in diverse branches.